НовиниЧеркащинаПотрібні кошти на реабілітацію: черкащанка 12 років лікує наслідки...

Потрібні кошти на реабілітацію: черкащанка 12 років лікує наслідки спинального інсульту

-

- Advertisment -

У 27-річної Ірини Коваль з Умані в 15 років стався спинальний інсульт. Упродовж цього часу дівчина проходить реабілітацію. На місячний курс потрібно понад 60 тис. грн., повідомляє Gazeta.ua.

"Це сталося 12 років тому. Іра була на канікулах в бабусі в селі. Пішли з подружкою на дискотеку. Але були не довго, бо пішов дощ. Коли поверталися додому, Іра раптово відчула, що ноги стають як ватяні. Присіла з подругою на лавочку біля одного двору. Ніби стало легше. Якось добралися додому. Вона лягла на ліжко, ноги відразу відняло. Ми примчалися, відвезли дочку в міську лікарню. Там обстежили і сказали, що це спинальний інсульт. Я голосила під реанімацією. Через кілька днів повезли Іру до Києва. Там лікували впродовж місяця", – розповідає мати дівчини Любов Чмельова.

Після лікарні Іра не відчувала ніг. Їй робили масаж, електростимуляції, давали ліки, возили на реабілітацію. Родина об'їздила чимало клінік і центрів.

"Недавно нам розповіли, що на Чернігівщині є приватний реабілітаційний центр "Вітал". В однієї жінки чоловік був нерухомий, після першого курсу вже сидів. Там з хворими займаються по 6 годин на добу. Місячний курс коштує 60 тисяч гривень. Дочка каже: "Я вже не можу дивитися на цю коляску. Мрію піти своїми ногами". Ми вже повністю виснажені з грошима. Дуже прошу небайдужих людей допомогти Іринці вийти на вулицю своїми ногами. Нам важлива кожна гривня. Будемо молитися за здоров'я кожної людини", – говорить Любов Чмельова. 

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку – 5168 7573 1089 4839 (Чмельова Любов Йосипівна), її контакти – 0(97) 523 82 66.

Як повідомляв сайт vikka.ua, пенсіонерка з Черкащини потребує 60 тисяч гривень на операцію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x