НовиниЧеркащинаПотребує допомоги 18-річний черкащанин, який отримав 45% опіків тіла...

Потребує допомоги 18-річний черкащанин, який отримав 45% опіків тіла (Фото)

-

- Advertisment -

Близько 45 % глибоких опіків тіла отримав 18-річний Гліб Бондаренко із Чорнобаївського району, який був на підробітку в Черкасах. В опікове відділення Першої міської лікарні Черкас його доставили у вкрай важкому стані.

Про це пише "Вичерпно".

"Я так розумію, внаслідок якихось нескоординованих дій загорілося сміття, яке, очевидно, було просякнуте горючою речовиною, швидше за все, розчинником, внаслідок чого він отримав значні опіки тіла. Це кінцівки, тулуб і, частково, дихальні шляхи, – розповів про обставини отримання опіків лікар опікового відділення Першої Черкаської міської лікарні Володимир Красюк".

Попереду на молодого хлопця чекає чимало операцій. Наразі йому вже провели некротомію (розсічення омертвілих ділянок передпліччя, гомілки, щоб відновити кровоток на цих частинах тіла).

"Перш за все ми плануємо видалити всі мертві тканини та покрити післяопераційні рани спеціальним біологічним матеріалом, який робиться із свинячої шкіри. Також він потребує медикаментозного забезпечення – антибіотикотерапія і довгий процес реабілітації, оскільки дуже сильно постраждали ліва верхня і ліва нижня кінцівки, пальці, стопи", – додає медик.

За інформацією лікаря, хлопець із багатодітної родини, коштів на лікування немає.

Він потребує інфузійної і трансфузійної терапії, отже, цілком імовірно, що знадобляться плазма і кров (І+) для переливання.

Також медики просять усіх небайдужих і про фінансову  підтримку для хлопця. Наразі кошти (чи необхідні ліки) можна занести в опікове відділення Першої лікарні, оскільки мати Гліба приїде в лікарню лише 16 липня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка вистрибнула з вікна після скандалу з батьками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x