додому Новини Кримінал Пострілом у ногу: у Черкасах правоохоронець-пенсіонер затримав злодія

Пострілом у ногу: у Черкасах правоохоронець-пенсіонер затримав злодія

0
поліція
facebook.com/cherkasypolice

Із початком війни черкаські пенсіонери МВС разом із поліцейськими щоденно і в цілодобовому режимі несуть службу. Одному з таких полісменів на пенсії вдалося затримати злодія на території автокооперативу. Про це повідомляють на сторінці Поліція Черкащини.

поліція
facebook.com/cherkasypolice

У поліції зауважують, що зараз черкаські пенсіонери МВС разом із поліцейськими охороняють правопорядок на вулицях населених пунктів та затримують правопорушників.

Так, 14 березня, перебуваючи на чергуванні та здійснюючи обхід території одного з автокооперативів, правоохоронець помітив, як невідома особа проникла до гаража. 65-річний пенсіонер органів швидко зорієнтувався в ситуації. Маючи при собі вогнепальну зброю, він зробив попереджувальний постріл та дав команду правопорушнику лягти на землю. Зловмисник почав тікати.

З метою затримання колишній поліцейський вистрелив в ногу зловмиснику. Із пораненням затриманого доставили до Третьої міської лікарні. Загрози його життю немає.

Особу правопорушника встановили. Ним виявився 34-річний непрацюючий місцевий мешканець.

Слідчими Черкаського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Читайте також: інформаторку окупантів із Черкас суд відправив під варту (ФОТО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version