НовиниЧеркащинаПосадовця з Черкащини судитимуть через неподану декларацію

Посадовця з Черкащини судитимуть через неподану декларацію

-

- Advertisment -

На Черкащині начальнику районного сектору з питань пробації повідомлено про підозру в умисному неподанні декларації. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Досудовим розслідуванням було встановлено, що посадовець невчасно подав декларацію про доходи. 9 січня 2019 року йому повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення.

Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні здійснюється слідчими управління ГУНП в Черкаській області за матеріалами Уманської місцевої прокуратури під процесуальним керівництвом працівників прокуратури Черкаської області.

За вчинене особі загрожує покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутата районної ради оштрафували на Черкащині.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x