НовиниПосадовця комунального господарства на Черкащині підозрюють у корупції

Посадовця комунального господарства на Черкащині підозрюють у корупції

-

- Advertisment -

Прокуратурою Черкаської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службове підроблення) виконувачу обов’язків начальника Христинівського виробничого управління житлово-комунального господарства, повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Досудовим розслідуванням установлено, що вказана особа, зловживаючи своїм службовим становищем, підробила акти приймання виконаних будівельних робіт та розтратила бюджетні кошти, виділені на проведення капітального ремонту покрівель житлових будинків у м. Христинівка Черкаської області, внаслідок чого Христинівській міській раді завдано збитки в розмірі понад 200 тис. грн.

На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, його хід перебуває на контролі прокуратури області.

За вчинене службовій особі загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як повідомляв сайт vikka.ua, директора лісгоспу на Черкащині відсторонили від посади за корупцію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя ще одного Героя з Уманщини

В останню путь провели захисника Олександра Думенка, який загинув на Донеччині. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина Плетньова. Молодшого...

У Черкасах попрощалися з митцем Миколою Теліженком

У Черкасах відбулося прощання з відомим митцем Миколою Теліженком, який був родом зі Звенигородщини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x