додому Новини Черкащина Порушив ПДР: мер Черкас упав з велосипеда, хизуючись своїми успіхами (ВІДЕО)

Порушив ПДР: мер Черкас упав з велосипеда, хизуючись своїми успіхами (ВІДЕО)

0

Мер Черкас Анатолій Бондаренко упав із власного ровера, коли прогулювався парком "Сосновий Бір" та розповідав про свої успіхи. Відповідне відео з’явилося у соцмережі.

Так, Анатолій Васильович під час прогулянки на двоколісному вирішив похизуватися своїми успіхами та показати усю красу "Соснового Бору".

"Зараз проведемо невеличкий експурс. Правда, порушуючи трішки правила дорожнього руху, одною рукою ви бачите, що я знімаю, а іншою рулюю, але це виключно тільки тут, у парку", − підкреслив Анатолій Бондаренко.

Далі очільник міста розповідав про "осінню красу" парку, людей, які там прогулюються і милуються "природньою красою". Не забув і про алею, яку було створено у 2016 році, новий фонтан. Окрім цього Анатолій Бондаренко не оминув і літній кінотеатр, до якого "все ніяк не доходять руки".

"Є чудовий проект, однак не вистачає коштів. Але я впевнений, що все таки ми його зробив", − падаючи з велосипеду, констатував мер Черкас.

Своє падіння Анатолій Васильович назвав "легенькою зупиночкою" та продовжив екскурсію вже до оновленого фонтану та кіосків, що стоять неподалік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, секретар Черкаської міськради придбав автомобіль.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version