Новини"Порошенківці" переобрали голову обласної організації

"Порошенківці" переобрали голову обласної організації

-

- Advertisment -

На сьогоднішній звітно-виборчій конференції Черкаської обласної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" обрали нового голову облорганізації.

Замість колишнього керівника корпорації "Богдан" Олега Гладковського "порошенківцями" в області тепер керуватиме Василь Фурман.

Своє рішення скласти повноваження Олег Гладковський поясним тим, що через призначення на посаду першого заступника секретаря РНБО увесь свій час приділяє "реалізації кроків Президента щодо досягнення миру в Україні". Тож займатися партійними справами йому бракує часу. 

Як повідомляє кореспондент vikka.ua, кандидатуру Фурмана підтримали всі присутні делегати – 32 особи.

Новообраний голова подякував однопартійцям за кредит довіри і пообіцяв зробити все, щоб виправдати їхні сподівання.

"Я давно хотів попрацювати на Черщині і для черкащан. Тепер я з вами. Одна із ключових реформ, яка була оголошена Президентом України в стратегії розвитку України до 2020 року, є реформа по децентралізації та передавання влади від обласної чи районних держадміністрацій радам на місцях. Найближчим часом будуть ухвалені відповідні закони. Восени відбудуться вибори до органів місцевого самоврядування. Саме від професійності нових органів місцевого самоврядування залежатиме в багатьох моментах економічний розвиток міст та сіл Черкащини", – сказав після свого обрання Фурман.

41-річний Василь Фурман народився у селі Шостакове Катеринопольського району на Черкащині. У 2006 році став наймолодшим доктором економічних наук. Сьогодні є ректором Київського інституту банківської справи.

Раніше кандидатуру Фурмана розглядали як імовірного заступника голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка. Сам Василь Фурман імовірне призначення коментувати відмовлявся.

На останніх парламентських виборах Фурман балотувався по мажоритарному жашківському 199 округу. Втім програв вибори Валентину Ничипоренку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині до депутатів прийшов ТЦК: хто отримав повістки (ВІДЕО)

Депутатам Канівської міської ради під час засідання сесії вручили повістки до ТЦК та СП. На засідання завітали представники місцевого...

Черкащани можуть актуалізувати свої військово-облікові дані у ЦНАПі

Публічне роз'яснення про оновлення військово-облікових даних в ЦНАПі опублікували на сторінці Черкаського Центру надання адміністративних послуг. 18 травня вступає в...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x