НовиниЧеркасиПопри війну в Черкасах відкривають пекарні-кав'ярні (ВІДЕО)

Попри війну в Черкасах відкривають пекарні-кав’ярні (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Попри війну, черкасці продовжують працювати та сплачувати податки. Є містяни, які відкривають нові заклади, дбаючи про інфраструктуру віддалених мікрорайонів. Альбіна разом із подругою прийшла в нову, атмосферну кав’ярню-пекарню. Дівчата тестують гарячі напої та випічку. Повідомляє власкор ВІККА.

АЛЬБІНА, відвідувачка закладу
Ми подивилися відеоролик про цю кав’ярню, що тут яка тут атмосфера і вирішили прийти. Тут мої батьки не так далеко, тому я думаю це ще одна можливість якщо не буде світла, побути тут.

Дівчата кажуть: привернуло увагу й те, що власники закладу подбали про генератор. Тому можна прийти сюди підзарядитись чи попрацювати. Що дуже зручно.

Це перша кав’ярня-пекарня такого типу у Дніпровському районі міста. Раніше тут будували тільки невеликі магазини . Тому «Булочна» – це нове місце для тутешніх мешканців. Керівник закладу зізнається: дещо хвилювався, чи буде попит. Проте, відвідувачів більше ніж очікували.

ІГОР ЛИМАРЕНКО, керівник закладу:
Ідея була відкривати даний заклад в не досить популярних місцях, тобто це спальні райони міста, де майже відсутні такі заклади, а можливо навіть і відсутні, тому ми вирішили спробувати і відкрити наш перший об’єкт.

У пекарні асортимент від звичайного хліба і до кексів та тістечок для любителів солодкого. До випічки можна обрати й каву на будь-якій смак.

ОЛЕНА, технолог пекарні:
“У нас дуже популярні багети наші. Уже не на одному магазині вони продаються і ми вирішили також їх сюди ввести. Вони заключаються в тому, що дуже правильне приготування на заквасках і бездріжжові хліба. Також у нас є великий асортимент печива”

Пекарі готують за скляною вітриною. Тому відвідувачі можуть не лише скуштувати випічку, а й побачити процес.

Для відвідувачів – це нове місце, де можна смачно поїсти й відпочити . Для жителів району ж – робочі місця.

ІГОР ЛИМАРЕНКО, керівник закладу:
Нам потрібен був кваліфікований персонал і ми з легкістю знайшли його в даному районі. У нас майже всі працівники, вони проживають в цьому районі. Деякі навіть в цьому будинку і це дуже зручно для людей і для нас звісно також

Керівник закладу зазначає: це не останній такий заклад. Наступного року планують відкривати пекарні-кав’ярні й у інших мікрорайонах Черкас.

Теперішнє приміщення пекарні перебувало у власності черкаської міської ради та певний час простоювало. Одне з підприємств групи компаній ПП «Надія» викупило приміщення з комунальної власності міста під час аукціону.

Приміщення було в занедбаному стані. Забудовник здійснив капітальний ремонт, провів благоустрій території та інвестував в стартап – кав’ярню-пекарню, яка в перспективі стане мережею таких закладів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x