НовиниЧеркасиПопри війну в Черкасах відкривають пекарні-кав'ярні (ВІДЕО)

Попри війну в Черкасах відкривають пекарні-кав’ярні (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Попри війну, черкасці продовжують працювати та сплачувати податки. Є містяни, які відкривають нові заклади, дбаючи про інфраструктуру віддалених мікрорайонів. Альбіна разом із подругою прийшла в нову, атмосферну кав’ярню-пекарню. Дівчата тестують гарячі напої та випічку. Повідомляє власкор ВІККА.

АЛЬБІНА, відвідувачка закладу
Ми подивилися відеоролик про цю кав’ярню, що тут яка тут атмосфера і вирішили прийти. Тут мої батьки не так далеко, тому я думаю це ще одна можливість якщо не буде світла, побути тут.

Дівчата кажуть: привернуло увагу й те, що власники закладу подбали про генератор. Тому можна прийти сюди підзарядитись чи попрацювати. Що дуже зручно.

Це перша кав’ярня-пекарня такого типу у Дніпровському районі міста. Раніше тут будували тільки невеликі магазини . Тому «Булочна» – це нове місце для тутешніх мешканців. Керівник закладу зізнається: дещо хвилювався, чи буде попит. Проте, відвідувачів більше ніж очікували.

ІГОР ЛИМАРЕНКО, керівник закладу:
Ідея була відкривати даний заклад в не досить популярних місцях, тобто це спальні райони міста, де майже відсутні такі заклади, а можливо навіть і відсутні, тому ми вирішили спробувати і відкрити наш перший об’єкт.

У пекарні асортимент від звичайного хліба і до кексів та тістечок для любителів солодкого. До випічки можна обрати й каву на будь-якій смак.

ОЛЕНА, технолог пекарні:
“У нас дуже популярні багети наші. Уже не на одному магазині вони продаються і ми вирішили також їх сюди ввести. Вони заключаються в тому, що дуже правильне приготування на заквасках і бездріжжові хліба. Також у нас є великий асортимент печива”

Пекарі готують за скляною вітриною. Тому відвідувачі можуть не лише скуштувати випічку, а й побачити процес.

Для відвідувачів – це нове місце, де можна смачно поїсти й відпочити . Для жителів району ж – робочі місця.

ІГОР ЛИМАРЕНКО, керівник закладу:
Нам потрібен був кваліфікований персонал і ми з легкістю знайшли його в даному районі. У нас майже всі працівники, вони проживають в цьому районі. Деякі навіть в цьому будинку і це дуже зручно для людей і для нас звісно також

Керівник закладу зазначає: це не останній такий заклад. Наступного року планують відкривати пекарні-кав’ярні й у інших мікрорайонах Черкас.

Теперішнє приміщення пекарні перебувало у власності черкаської міської ради та певний час простоювало. Одне з підприємств групи компаній ПП «Надія» викупило приміщення з комунальної власності міста під час аукціону.

Приміщення було в занедбаному стані. Забудовник здійснив капітальний ремонт, провів благоустрій території та інвестував в стартап – кав’ярню-пекарню, яка в перспективі стане мережею таких закладів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x