НовиниЧеркащинаПопри брак фінансування ремонт траси в Червоній Слободі триває

Попри брак фінансування ремонт траси в Червоній Слободі триває

-

- Advertisment -

Припинення ремонту дороги державного значення в с. Червона Слобода на Черкащині сталося внаслідок відсутності коштів у Служби автомобільних доріг Черкаської області і відповідно не здійснення авансового платежу підряднику. Про це у Facebook повідомив голова Черкаської райдержадміністрації Анатолій Яріш.

"До цього часу підрядник виконував роботи за власний рахунок. Мене запевнили, що найближчим часом кошти будуть перераховані, а ремонтні роботи відновлені", – йдеться в повідомленні.

Водночас прес-служба САД у Черкаській області зазначає, що в Червоній Слободі на автодорозі державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук продовжилися роботи з виконання поточного середнього ремонту автодороги, яка проходить через село вулицею Чигиринський Шлях.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією продовжуються роботи з поточного середнього ремонту на автодорозі Р-10 на ділянці км 98+246 – км 106+000.

Для якісного виконання ремонтних робіт та дотримання технологічного процесу підрядником, перед укладанням вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття, було ліквідовано дефекти дорожньої основи.

Наразі виконуються роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на лівому боці ділянки дороги. У планах підрядної організації, закінчити роботи з влаштування вирівнюю чого шару на всій раніше відфрезерованій ділянці та виконати роботи з влаштування шару покриття зі ЩМА-20. Разом з тим, виконуються роботи з фрезерування старого покриття наступної ділянки дороги.

Як повідомлялося, у селі Червона Слобода Черкаського району тривають роботи з влаштування зовнішнього освітлення ділянки дороги Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на вулиці Чигиринський Шлях.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядною організацією на ділянці дороги Р-10 км 130+650 – км 105+000 вже влаштовано зовнішнє освітлення цієї ділянки дороги. Тут встановлено 42 опори зовнішнього освітлення, на яких змонтовано сучасні енергозберігаючі світлодіодні LED світильники. Наразі роботи з влаштування зовнішнього освітлення дороги у селі Червона Слобода продовжуються на іншій ділянці дороги Р-10 км 98+550 – км 101+950. Тут також буде влаштовано зовнішнє освітлення ділянки автодороги: буде встановлено 32 опори зовнішнього освітлення з світлодіодними LED світильниками.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах підрядник не вклався у визначений термін із будівництвом дороги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x