НовиниЧеркащинаПоповнення сімей та втрати у пожежі: на Черкащині підбили...

Поповнення сімей та втрати у пожежі: на Черкащині підбили підсумки "родючого" 2019-го (Фото, відео)

-

- Advertisment -

Минулого року на Черкащині народилось майже шість тисяч малят та одружилось понад шість тисяч пар. А також – зареєстровано близько пів сотні фатальних пожеж та мало не двісті тисяч звернень громадян у поліцію.

Відповідні дані оприлюднили у Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції, УДСНС у Черкаській області та регіональному ГУНП.

Так, протягом 2019 року безпосередньо у пологових будинках Черкащини видано 4925 свідоцтв про народження, що складає 81% від загальної кількості зареєстрованих народжень.

Відділи ДРАЦС прийняли 5785 заяв на реєстрацію місця проживання новонародженої дитини, тобто фактично послугою скористались 94% батьків.

Протягом 2019 року в області зареєстровано 6585 шлюбів, з них у межах проекту "Шлюб за добу" – 935 шлюбів (в тому числі 241 – з іноземцями).

В офісах "Open Space", що діють на базі Черкаського міського, Уманського та Золотоніського міськрайонних відділів державної реєстрації актів цивільного стану, надано 12 124 послуг.

Тим часом рятувальники звітують про кількість пожеж на Черкащині. Минулого року їх було 2023. 57 з них виявились фатальними.

Як інформують в поліції, минулого року до них надійшло 184000 від громадян. Розпочато понад 13 тисяч кримінальних проваджень, до суду направлено близько 5 тисяч обвинувальних актів, розкрито 35 умисних убивств, 57 розбоїв та понад 1300 крадіжок.

Правоохоронці задокументували 947 фактів, пов’язаних з обігом наркотиків, та 230 фактів, пов’язаних з незаконним обігом зброї.

Як повідомляв сайт vikka.ua, для юних поттероманів у Черкасах пройде Тричаклунський турнір.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x