НовиниПонад сотня танцівників у драмтеатрі закликали черкасців пробачати (ВІДЕО)

Понад сотня танцівників у драмтеатрі закликали черкасців пробачати (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Вихованці черкаської танцювальної студії "Max Dance" та творче об’єднання "WAM" на сцені драматичного театру втілили реальну історію з життя під назвою "Пробачити батька".

Прем’єра мюзиклу в Черкасах зібрала повний зал глядачів. Досі його бачили лише в українській столиці. Постановка тривала півтори години.

 

В основі сюжету – події, пережиті керівником об’єднання "WAM" Беллою Мачарашвілі. Постановка переповіла історію про дівчину, яка впродовж довгих років свого життя не могла пробачити рідного батька за всі образи, завдані ще в дитинстві. Лише у дорослому віці вона змогла зрозуміти його й пробачити. Утім, тоді батька вже не було в живих…

Історію про непрості стосунки між батьками та дітьми зі сцени в танці та музиці втілили 123 черкаський хореограф, багаторазовий чемпіон України та Європи Максим Оробець. До показу мюзиклу в Черкасах готувалися два місяці.

"Грати було достатньо непросто. Адже треба було знайти в собі сили не просто "грати", а бути в цьому стані, щоб все виглядало по-справжньому, – поділився танцівник. – Доводилося пробуджувати в собі різні емоції, серед яких була й злість, і агресія".

За його словами, артисти, які виступали в ньому, складалися з двох колективів – з танцівників із Києва та Черкас. Уперше на сцені колективи "зійшлися" безпосередньо в день виступу.

"Нам хотілося показати справжнє життя, таким, як воно є – з його труднощами й проблемами. Часто ми питаємо в себе: "Чому це відбувається зі мною?", "Як таке могло трапитися?", але відповіді не знаходимо, – ділиться Максим Оробець. – Ми ж показали, що не варто зациклюватися на образах і тільки тоді, коли вдасться відпустити минуле, людина зможе жити повноцінним життям".

Це не останній танцювальний мюзикл, який покажуть черкасцям. Ближче до Нового року Максим Оробець планує вперше у Черкасах влаштувати флешмоб-мюзикл, у якому візьмуть участь 400 професійних танцівників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах «пятачок» біля супермаркету не продали: торги з рекордною сумою скасували

У Черкасах біля одного із супермаркетів по вулиці Гоголя мерія Черкас продавала через аукціон клаптик землі. Проте попри рекордну...

В Умані рятувальники дістали собаку з ями

Сьогодні, 31 травня, до Служби порятунку надійшло повідомлення від небайдужих мешканців Умані про те, що на вулиці Незалежності собака...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x