НовиниЧеркащинаПонад півтисячі призовників з Черкащини поповнять лави ЗСУ цієї...

Понад півтисячі призовників з Черкащини поповнять лави ЗСУ цієї осені

-

- Advertisment -

В області розпочалися планові відправки строковиків до військових частин. З 1 жовтня до 31 грудня від Черкащини призовуть 507 осіб.

Про це у ході пресконференції повідомив заступник обласного військового комісара, начальник відділу комплектування та призову Олег Петров, інформує пресслужба ОДА.

Загалом Збройні Сили України поповняться 290 призовниками, Національна Гвардія України – 172, Державна Прикордонна Служба України – 30, Державна Спеціальна служби транспорту – 15.

«Підлягають призову на строкову військову службу придатні за станом здоров’я до військової служби чоловіки від 18 до 27 років, які не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, – нагадав Олег Петров. – Вони проходитимуть службу у навчальних підрозділах військових частин на території країни. Участь в проведенні АТО-ООС на території Донецької та Луганської областей призовники не беруть! У зв’язку із пандемією COVID-19 як під час весняно-літнього, так і під час осіннього призову обов’язковим для призовників, які відправлятимуться до військових частин, є результат тесту на коронавірус. Направлення на здачу цього аналізу надаватиметься юнакові під час проходження медичної комісії».

У випадку виявлення у громадянина позитивного тесту, йому надаватиметься час на лікування, після якого повторне тестування. Зазначимо, що будь-яке відвідування громадянами військових комісаріатів відбувається лише в засобах індивідуального захисту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, зірковий черкасець захворів на COVID-19.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x