НовиниПонад півмільйона черкаських родин отримали бланки для субсидій

Понад півмільйона черкаських родин отримали бланки для субсидій

-

- Advertisment -

Спрощені форми заяв і декларацій вже потрапили до поштових скриньок понад 600 тисяч домогосподарств області. Також разом із бланками родини отримали й інструкція із їхнього заповнення, а також пам’ятки з адресами органів соціального захисту населення та номерами "гарячих ліній".

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської облдержадміністрації.

Голова ОДА закликав очільників районів ще раз перевірити, чи скрізь жителі отримали потрібні бланки та чи справно працюють "гарячі лінії". Ту, що в Черкасах, Юрій Ткаченко протестував безпосередньо під час координаційної наради.

"У мене претензій немає, – переповідає обласний керманич. – Я отримав відповіді на всі свої запитання як пересічний житель. Так мають працювати всі "гарячі лінії" по області. Тому прошу голів райдержадміністрацій теж особисто все перевірити. Кожен громадянин, який потребує субсидію, має її отримати. А для цього в нього не повинно бути браку інформації".

Нагадаємо, з 1 травня субсидії призначатимуть на підставі всього двох документів – заяви та декларації. Достовірність зазначених даних органи соціального захисту перевірятимуть уже після призначення субсидії. Також скасовані всі обмеження щодо майнового стану осіб, які звертаються по субсидію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x