НовиниЧеркащинаПонад мільйон гривень заборгували хасиди КП "Уманьтеплокомуненерго"

Понад мільйон гривень заборгували хасиди КП "Уманьтеплокомуненерго"

-

- Advertisment -

Десятки тисяч прочан злетілися до України, однак вже за два дні залишать її. Проте є й хасиди, які постійно проживають в Умані. У них тут свій бізнес або власне житло. Вулиці Пушкіна, Комарницького (Кулика), Володимира Мономаха (Софії Перовської) потроху перетворюються на справжнісінькі єврейські квартали. Про це повідомляє сайт міста.

Часто уманчани нарікають на неадекватну поведінку прочан, а комунальники взагалі не знають що робити з такими мешканцями. Більшість паломників, які є власниками квартир, навідріз відмовляються оплачувати будь-які послуги.

Так, хасиди, які приїжджають на прощу ще до опалювального сезону, не вважають за непотрібне розраховуватися за послуги теплопостачання, які надаються з настанням холодів.

Як повідомив юрисконсульт Уманського комунального підприємства "Уманьтеплокомуненерго" Володимир Прокулевич, на сьогодні паломники заборгували Уманському комунальному підприємству "Уманьтеплокомуненерго" майже 1 285 200 грн.

Такі самі питання до хасидів виникають у комунальників, енергетиків та водопостачальників. Та, якщо злісних боржників по електриці та воді можна просто відключити, комунальники залишаються заручниками ситуації, що склалася.

Як повідомляв сайт vikka.ua, власники елітного житла на Черкащині заборгували сплату податку за "зайві" метри.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x