НовиниЧеркащинаПонад десять кілометрів дороги збираються відремонтувати біля Сміли (Фото)

Понад десять кілометрів дороги збираються відремонтувати біля Сміли (Фото)

-

- Advertisment -

На автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань розпочалися роботи із поточного середнього ремонту ділянки автодороги км 63+697 – км 74+000 у Смілянському районі.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Збираються відновити ділянку дороги протяжність понад 10,3 км, починаючи від виїзду з міста Сміла у напрямку Умані і до початку села Ротмистрівка. Ця ділянка автодороги Н-16 не ремонтувалася понад 40 років.

Вже почалися підготовчі роботи до ремонту з вирубки порослі та чагарників, демонтажу старого бордюрного та бар’єрного огородження, а також фрезерування старого зношеного асфальтобетонного покриття.

У межах поточного середнього ремонту буде влаштовано новий конструктив дорожнього одягу, який складатиметься з наступних шарів: основа зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону та фінішний верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

Збираються виконати наступний комплекс робіт: ліквідація місць пучиноутворень; влаштування водовідведення; укріплення узбіч; влаштування з’їздів з дороги; влаштування трьох автобусних зупинок та трьох пішохідних переходів з автономним освітленням; влаштування металевого огородження, дорожньої розмітки та нових дорожніх знаків.

Підрядна організація: ТОВ «Ростдорстрой».

На початку березня в області стартував ремонт на Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань, на ділянці обходу міста Черкаси, протяжністю 12 кілометрів, тривають роботи з поточного середнього ремонту від міста Золотоноша до початку дамби через Дніпро.

Торік на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань загалом було відновлено дорожнє покриття на 67,2 км.

Як повідомляв сайт vikka.ua, майже 30 вулиць Черкас залишаться без світла.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x