НовиниПонад 80 % черкаських мільйонерів – чоловіки

Понад 80 % черкаських мільйонерів – чоловіки

-

- Advertisment -

З 1 січня до 1 травня 2014 року тривала деклараційна кампанія, під час якої громадяни декларували доходи, отримані минулого року. Черкасці подали понад 3,5 тисяч декларацій про майновий стан та доходи, отримані у 2013 році, пише "Діловий регіон".

– Із цієї кількості декларацій понад 1,8 тис. було подано з метою одержання податкової знижки. В цілому громадяни задекларували 212,1 млн. грн. доходів, а місцевий бюджет вже отримав 5,2 млн грн додаткових надходжень з податку на доходи фізичних осіб, – повідомив заступник начальника ДПІ у м. Черкасах Олег Коваль.

Він зазначив, що значна частка задекларованих доходів належить громадянам, які заробили у 2013 році більше мільйона гривень – 27 особам. Ця категорія задекларувала 60,5 млн. грн. торішніх доходів і має добровільно спрямувати до бюджетів 500 тис. грн.

Основним доходом черкаських мільйонерів є інвестиційний прибуток, заробітна плата, продаж або здавання в оренду нерухомого майна.

– "Найбагатший" черкаський мільйонер задекларував 6,6 млн грн минулорічного доходу. Серед загальної кількості мільйонерів 5 жінок та 22 чоловіки, – повідомив Олег Коваль.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Іркліївській ОТГ інспектори вилучили 47 кг риби та 8 сіток

У межах операції «Нерест-2024» працівники Держекоінспекції спільно з водною поліцією провели рейд поблизу сіл Кліщинці та Жовнино. Про це...

У музеї в Пирогово відновили 100-річний млин з Херсонщини (ВІДЕО)

У музеї просто неба в Пирогово відкрили сторічний реставрований млин з Херсонщини. Про це повідомляє власкор ВІККА. Наталія з Назаром...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x