НовиниЧеркащинаПонад 730 тисяч черкащан підписали декларації з лікарями

Понад 730 тисяч черкащан підписали декларації з лікарями

-

- Advertisment -

В Черкаській області продовжують національну кампанію "Лікар для кожної сім’ї". Нині вже уклали декларації понад 732 тисячі черкащан. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

У системі ж eHealth зареєстровані 688 лікарів. З ними можна підписати декларацію на отримання первинної медичної допомоги.

"Закладам охорони здоров’я, які надають первинну медичну допомогу, необхідно закінчити підписання договорів з Національною службою здоров’я України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій до кінця року, – каже заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Олег Найдан. – На сьогодні з Національною службою здоров’я України підписали договори 24 заклади охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу, та один ФОП – сімейний лікар м. Христинівка".

Оплата послуг закладів, які уклали договори із Нацслужбою здоров’я, у 2018 році – поки триває перехід від однієї моделі фінансування до іншої – відбувається одночасно за двома принципами. На пацієнтів, які підписали декларації з лікарями цих закладів, за річним тарифом на послуги. Медзаклади, що ще не підписали договори з Нацслужбою здоров’я, продовжують фінансуватися по субвенції. Втім з 2019 року вона надходити вже не буде. Фінансування надаватиметься безпосередньо Нацслужбою здоров’я.

Як повідомляв сайт vikka.ua, одна з лікарень Черкащини може залишитися без працівників.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x