додому Новини Черкаси Понад 3 600 пасок освятили і передали  із Черкас на передову (ВІДЕО) 

Понад 3 600 пасок освятили і передали  із Черкас на передову (ВІДЕО) 

0

Паски на передову зібрали і передали активні черкасці. До ініціативи долучились майже всі навчальні заклади міста: дитячі садки, школи, ліцеї, університети. Інформує власкор ВІККА

В Анни, студентки Східноєвропейського університету, на фронті хрещений батько. З думками про нього долучилася до акції “Подаруй паску воїну”. 

АННА КЕБА, СТУДЕНТКА СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ 

Я вважаю, що якщо ці паски їх прохрестили, то вони з’їдять і все, так сказать, буде краще для них, і їх буде захищати ангел-охоронець.

Виготовляли священний хліб кондитери вузу, а учні з особливою увагою прикрашали, розповідає  директорка східноєвропейського університету Анна Новак.

АННА НОВАК, ДИРЕКТОРКА ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУРА 

У багатьох наших студентів батьки брати зараз на фронті, на передовій, студенти турбуються, щоб їхнім рідним було добре затишно, і кожну пасочку прикрашали досить виважено, розміщували патріотичну символіку,намагалися створити правильні взори, щоб передати свої почуття, відчуття і турботу про своїх рідних у цих  пасках.

YouTube video player

Завдяки благодійній акції зібрано 3600 пасок. Передають для військових на різні напрями. Допомагати армії повинен кожен, вважає командир 118 бригади Микола Стуженко.

МИКОЛА СТУЖЕНКО, КОМАНДИР 118 БРИГАДИ 

Я дуже хочу сказати вдячний своїм хлопцям, які воюють сьогодні, тому що без них не буде України. І кожний з нас повинен розуміти, що якщо ми кожний чуть чуть якось допоможемо воїну, збережем його, зробимо,щоб він мав сили воювати — ми переможемо.

Організували акцію відділ соціального служіння ПЦУ Черкаської єпархії. Збирали та освячували паски у Свято-Троїцькому Соборі. 

ІЕРЄЙ ДМИТРО ЯРОСЛАВСЬКИЙ, ГОЛОВА СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ЧЕРКАСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПЦУ 

Ми таким чином хочемо підняти від них бойовий дух, і хочемо звістити про це Величаве свято і таким чином, щоб вони скуштувавши, сказавши Христос Воскрес, Воістину Воскрес, і таким чином, щоб вони з усіма були повнотою церкви.

Валерія Кісільова, Геннадій Ємельянов, телеканал ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version