НовиниЧеркасиПонад 3 600 пасок освятили і передали  із Черкас...

Понад 3 600 пасок освятили і передали  із Черкас на передову (ВІДЕО) 

-

- Advertisment -

Паски на передову зібрали і передали активні черкасці. До ініціативи долучились майже всі навчальні заклади міста: дитячі садки, школи, ліцеї, університети. Інформує власкор ВІККА

В Анни, студентки Східноєвропейського університету, на фронті хрещений батько. З думками про нього долучилася до акції “Подаруй паску воїну”. 

АННА КЕБА, СТУДЕНТКА СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ 

Я вважаю, що якщо ці паски їх прохрестили, то вони з’їдять і все, так сказать, буде краще для них, і їх буде захищати ангел-охоронець.

Виготовляли священний хліб кондитери вузу, а учні з особливою увагою прикрашали, розповідає  директорка східноєвропейського університету Анна Новак.

АННА НОВАК, ДИРЕКТОРКА ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУРА 

У багатьох наших студентів батьки брати зараз на фронті, на передовій, студенти турбуються, щоб їхнім рідним було добре затишно, і кожну пасочку прикрашали досить виважено, розміщували патріотичну символіку,намагалися створити правильні взори, щоб передати свої почуття, відчуття і турботу про своїх рідних у цих  пасках.

Завдяки благодійній акції зібрано 3600 пасок. Передають для військових на різні напрями. Допомагати армії повинен кожен, вважає командир 118 бригади Микола Стуженко.

МИКОЛА СТУЖЕНКО, КОМАНДИР 118 БРИГАДИ 

Я дуже хочу сказати вдячний своїм хлопцям, які воюють сьогодні, тому що без них не буде України. І кожний з нас повинен розуміти, що якщо ми кожний чуть чуть якось допоможемо воїну, збережем його, зробимо,щоб він мав сили воювати — ми переможемо.

Організували акцію відділ соціального служіння ПЦУ Черкаської єпархії. Збирали та освячували паски у Свято-Троїцькому Соборі. 

ІЕРЄЙ ДМИТРО ЯРОСЛАВСЬКИЙ, ГОЛОВА СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ЧЕРКАСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ПЦУ 

Ми таким чином хочемо підняти від них бойовий дух, і хочемо звістити про це Величаве свято і таким чином, щоб вони скуштувавши, сказавши Христос Воскрес, Воістину Воскрес, і таким чином, щоб вони з усіма були повнотою церкви.

Валерія Кісільова, Геннадій Ємельянов, телеканал ВІККА

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x