НовиниЧеркащинаПонад 16 тисяч черкащан знайшли роботу за сприяння служби...

Понад 16 тисяч черкащан знайшли роботу за сприяння служби зайнятості

-

- Advertisment -

Послугами Черкаської обласної служби зайнятості протягом січня-жовтня 2021 року скористалися майже 73,3 тис. громадян, які шукали роботу, з них – 47,7 тис. осіб мали статус зареєстрованого безробітного. Допомогу по безробіттю отримували 44,1 тис. осіб. Роботу отримали (зокрема до набуття статусу безробітного) 21309 осіб, з них – 16470 зареєстрованих безробітних. Про це повідомляють у Черкаському обласному центрі зайнятості.

робота вакансія працевлаштування
kazatin.com

За видами економічної діяльності, найбільше громадян працевлаштовані у сільському господарстві (41,5%) та у переробній промисловості (13,5%).

За професійними групами 33,5% працевлаштованих – робітники з обслуговування, експлуатації устаткування та машин, 13,1% – професіонали та фахівці, 18,3% – некваліфіковані працівники, 9,3% – працівники сфери торгівлі та послуг, 9,1% – кваліфіковані робітники з інструментом, 6,2% – службовці, керівники.

У січні-жовтні 2021 року за сприяння обласної служби зайнятості 1890 безробітних проходили професійне навчання. Зокрема, кількість безробітних, які навчалися у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, становила 355 осіб.

центр зайнятості

До громадських та інших робіт тимчасового характеру залучена 3021 особа. Серед видів громадських робіт: благоустрій територій, впорядкування місць поховань, супровід людей з інвалідністю по зору, допомога сім’ям учасників АТО/ООС, роботи на об’єктах соціальної сфери, відбудова історичних пам’яток тощо.

Як повідомляла раніше vikka.ua, зарплати черкасців зростуть. Коли? (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x