додому Новини Черкащина Понад 1500 осіб долучилися до акції з благоустрою міст та сіл Черкащини...

Понад 1500 осіб долучилися до акції з благоустрою міст та сіл Черкащини (ФОТО)

0

На Черкащині протягом березня-квітня тривала ініційована службою зайнятості акція з благоустрою територій населених пунктів та екологічного захисту навколишнього середовища.

В акції взяли участь 1519 осіб з числа тих, які перебувають на обліку в обласній службі зайнятості, інформують у прес-службі установи.

За час проведення акції працівники упорядкували 652 території вулиць, парків, алей, скверів, 405 кладовищ, братських могил, обелісків і пам’ятників загиблим воїнам, 160 об’єктів соціальної сфери. Крім того, ліквідовано 151 несанкціоноване сміттєзвалище.

Так, у Черкасах прибрали територію "Соснового бору", "Долини троянд", центрального стадіону та трьох кладовищ.

Канівчани упорядкували територію біля пам’ятника загиблим воїнам на в’їзді в місто, розчистили від чагарників та сміття частину русла річки Дунаєць.

На території Тернівської ОТГ Смілянського району упорядковані 31 вулиця, території навколо Обелісків Слави, пам’ятників невідомим солдатам, братських могил,  прилеглі території закинутих будинків, побілені дерева, висаджені квіти.

У селі Великий Хутір Драбівського району наводили лад на об’єктах культурної та історичної спадщини, спортивних майданчиках, кладовищі, братській могилі.

У Кривчунській сільській раді Жашківського району працювали 10 осіб. Там буревій пошкодив багато дерев, у тому числі в обійстях осіб похилого віку та одиноких непрацездатних громадян. За сприяння ПСП "Глорія", яке надало техніку, учасники заходуоперативно упорядковали територію села.

У новоствореній Бужанській об’єднаній територіальній громаді Лисянського району  в 6 населених пунктах працівник прибрали території, розчистили їх від самосійних дерев та кущів, ліквідували стихійні сміттєзвалища, упорядкували пам’ятники та кладовища.

На Монастирищині, Христинівщині, Чигиринщині  також долучилися до акції та навели лад на вулицях, в парках, скверах, кладовищах тощо.

Такі заходи стали вже традиційними та проводяться в області щороку навесні, а численні подяки голів місцевих громад службі зайнятості свідчать про їх користь та ефективність.

Як повідомляв сайт vikka.ua, активісти прибрали сміття із узбіч на Черкащині.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version