НовиниЧеркащинаПонад 120 тисяч доларів потребує маленький черкащанин на пересадку...

Понад 120 тисяч доларів потребує маленький черкащанин на пересадку кісткового мозку

-

- Advertisment -

Трирічний Давид Балан із села Рижавка, що на Уманщині, потребує пересадки кісткового мозку. Хлопчику діагностували мієлодиспластичний синдром. Допомогти можуть лікарі однієї зі клінік Туреччини, а на операцію потрібно понад $120 тис. Про це повідомляє Gazeta.ua.

Хвороба в юного черкащанина почалась ще торік, наступного дня після проби БЦЖ. Спочатку піднялась температура, а згодом збільшився лімфовузол на шиї праворуч.

"Через 11 днів сина прооперували, інший видалили ще через місяць. Влітку зробили першу пункцію і виявили, що кістковий мозок не виробляє тромбоцити. Лікарі намагалися зупинити процес їх зниження гормонами та імуностимуляторами, але результату не було. В січні ми потрапили з вірусом і високою температурою в Охматдит. Там зробили біопсію і перевели в гематологічне відділення. Згодом цей страшний діагноз підтвердився. Мені важко це переживати, але Бог дає мені сили. Я боротимуся за щастя і здоров'я сина", – розповідає мати хлопчика Ольга Балан.

Нині організм Давида тримається, але треба постійно підтримувати рівень тромбоцитів. В інакшому випадку через півроку виникне лейкоз. Для контролю двічі на тиждень хлопчик здає аналізи і чекає на донора.

"На пересадку кісткового мозку потрібно 120 тисяч доларів. Для мене це захмарна сума. Я дитину виховую одна. Намагаюся продавати все, що можна. Люди дають свої ручні роботи, щоб я їх виставляла на продаж і виручені кошти пішли на операцію. Але це крапля в морі. Звертаюся до небайдужих людей, які зможуть допомогти зібрати потрібну суму", – додає Ольга Балан.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку – 4731 2191 0371 6621 (Балан Ольга Петрівна), її контакти – 097 374 96 41.

Як повідомляв vikka.ua, шестирічна Аліса потребує допомоги в боротьбі з рідкісним недугом.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x