НовиниПомста через ревнощі: 63-річний черкащанин убив односельця і скинув...

Помста через ревнощі: 63-річний черкащанин убив односельця і скинув його тіло у ставок (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

До Уманського районного відділення поліції надійшло повідомлення від жителя району, який повідомив, що біля греблі сільського ставу лежить особа чоловік без ознак життя, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

З виїздом на місце події було встановлено особу потерпілого. Ним виявився 32-річний житель вказаного села. Смерть чоловіка настала в результаті численних тілесних ушкоджень.

Як з’ясували правоохоронці, підозрюваний у вбивстві 63-річний місцевий житель побив потерпілого металевим прутом, а потім, аби приховати сліди злочину. скинув тіло померлого в ставок. Потім зловмисник вирушив до приятеля потерпілого та завдав йому кілька тілесних ушкоджень. Після скоєного чоловік переховувався у сільському лісі, де за декілька днів його було затримано правоохоронцями.

В ході досудового розслідування встановлено, що причиною такої поведінки затриманого стали ревнощі. Між односельчанами вже тривалий час складалися неприязні стосунки. Своєї вини чоловік не заперечує. Розповів, що в такий спосіб вирішив помститися односельцям за образи щодо нього та його співмешканки. Проте усі деталі з’ясує слідство.

За попередньою кваліфікацією слідчим відділом відкрито два кримінальних провадження за умисне легке тілесне ушкодження та умисне вбивство. Чоловікові оголошено про підозру, проте під час обрання запобіжного заходу, незважаючи на суспільний резонанс, на те, що особа переховувалась від органів поліції, та надані правоохоронцями аргументи щодо зухвалого, жорстокого побиття чоловіка, неконтрольованої поведінки підозрюваного, а також можливої загрози з його боку відносно потерпілого та інших громадян, суд не пристав на вказані доводи і не задовольнив клопотання слідчого про обрання підозрюваному санкції у вигляді тримання під вартою, обмежившись запобіжним заходом у вигляді домашнього арешту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, убивцю уманської студентки засудили до 14 років в’язниці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x