НовиниКриміналПомирав дві доби: на Уманщині за чаркою вбито чоловіка

Помирав дві доби: на Уманщині за чаркою вбито чоловіка

-

- Advertisment -

Тіло чоловіка знайшли мешканці села в Уманському районі. Потерпілий помер від завданих під час бійки травм.  Слідчі розслідують кримінальне провадження. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Тіло померлого 53-річного жителя села Філіція Уманського району виявили вранці 14 червня. Він лежав на узбіччі вулиці Шевченка. Чоловік мав синці та тілесні ушкодження.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські одразу почали встановлювати обставини та збирати речові докази. Правоохоронці опитували місцевих, хто востаннє бачив потерпілого та з ким він був.

Вдалося з’ясувати, що 12 червня чоловіки були у знайомого односельця. Між двома 53-річними товаришами раптово виник конфлікт та бійка. Один бити іншого руками по тілу, а потім ударив дерев’яним стільцем по голові.

Упродовж двох діб потерпілий, маючи важкі травми, не звертався за допомогою до медиків. Ніхто з учасників не повідомляв у поліцію про те, що сталося. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень чоловік помер.

Особу, причетну до злочину, поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

За погодження Маньківського відділу Уманської окружної прокуратури затриманому повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Досудове розслідування триває.

Як повідомляла раніше vikka.ua, У Черкасах затримали чоловіка, який схилив неповнолітню до вживання наркотиків

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x