додому Новини Черкаси Помер у свій День народження: у Черкасах попрощалися із інженером-сапером

Помер у свій День народження: у Черкасах попрощалися із інженером-сапером

0

Молодшого сержанта Андрія Бистрого провели сьогодні у Черкасах у останню путь. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Андрій Володимирович навчався у Черкасах у школі №8 та у ПТУ №17, де отримав професію електромонтажника. Працював на підприємстві «Черкаси М’ясо», після проходження строкової служби у лавах ЗСУ працював обмотником електричних машин. Енергійний та підприємливий, Андрій відкрив власну справу із ремонту машин. Потім була робота за кордоном – у Німеччині та Китаї працював електриком.

Андрій Бистрий був шанувальником активного відпочинку, займався спортом, пов’язаним із їздою по бездоріжжю, на змаганнях з якої отримував нагороди та відзнаки.

Коли у 2022 році росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, Андрій Володимирович став на захист Батьківщини. Служив командиром інженерно-технічного відділення інженерно-саперного взводу. Та дожити до перемоги відважному воїну не судилося. Його життя забрала тяжка хвороба. Він помер у свій 46-й день народження.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version