НовиниЧеркасиПомер у свій День народження: у Черкасах попрощалися із...

Помер у свій День народження: у Черкасах попрощалися із інженером-сапером

-

- Advertisment -

Молодшого сержанта Андрія Бистрого провели сьогодні у Черкасах у останню путь. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Андрій Володимирович навчався у Черкасах у школі №8 та у ПТУ №17, де отримав професію електромонтажника. Працював на підприємстві «Черкаси М’ясо», після проходження строкової служби у лавах ЗСУ працював обмотником електричних машин. Енергійний та підприємливий, Андрій відкрив власну справу із ремонту машин. Потім була робота за кордоном – у Німеччині та Китаї працював електриком.

Андрій Бистрий був шанувальником активного відпочинку, займався спортом, пов’язаним із їздою по бездоріжжю, на змаганнях з якої отримував нагороди та відзнаки.

Коли у 2022 році росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України, Андрій Володимирович став на захист Батьківщини. Служив командиром інженерно-технічного відділення інженерно-саперного взводу. Та дожити до перемоги відважному воїну не судилося. Його життя забрала тяжка хвороба. Він помер у свій 46-й день народження.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x