додому Новини Черкаси Помер Депутат, який 15 років очолював одну із шкіл Черкас

Помер Депутат, який 15 років очолював одну із шкіл Черкас

0

У Черкасах на 62-ому році передчасно перервалось життя освітянина Анатолія Депутата. Про це повідомляє Департамент освіти та гуманітарної політики на своїй сторінці в мережі Фейсбук.

Анатолій Депутат все своє життя присвятив галузі освіти. За фахом був вчителем історії, закінчив Вінницький державний педагогічний інститут ім. М. Островського. Розпочав педагогічну діяльність вчителем історії у Черкаській загальноосвітній школі №15. З 1987 і до 2002 року очолював Черкаську загальноосвітню школу №12.

Потім продовжив свою роботу на посаді керівника управління освіти Черкаської міської ради. З 2016 року і по 2021 рік працював вже в структурі департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР. А вже з 2021 року і до цього часу працював методистом у Комунальному позашкільному навчальному закладі м. Черкаси «Клуб юних моряків з флотилією».

Кілька разів обирався депутатом Черкаської міської ради. З його прізвищем повязують передачу бази вчителів «Дніпро» на утримання колективного підприємства. Нині прокуратура намагається відсудити учительські будиночки на березі Дніпра з приватних рук.

Фігурував Анатолій Депутат і в судовій «справі Одарича». Нагадаємо, Одарича звинувачували у незаконному звільненні кількох посадовців, у тому числі і Анатолія Депутата з посади начальника управління освіти. Проте суд не знайшов в діях ексмера Черкас складу злочину.

Читайте також на сайті vikka.ua

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version