НовиниЧеркащина"Полум’яна" команда: перед стартом сезону оновлені "Черкаські Мавпи" зустрілись...

"Полум’яна" команда: перед стартом сезону оновлені "Черкаські Мавпи" зустрілись із уболівальниками (ФОТО)

-

- Advertisment -

Помаранчево-чорні повертаються! У неділю, 29 вересня, "Черкаські Мавпи" презентували уболівальникам оновлений склад "полум’яної" команди. Опісля – розповіли під час передсезонної пресконференції про цілі, завдання й амбіції клубу в Суперлізі Парі-Матч у сезоні 2019-2020, інформує vikka.ua.

Протягом години в ТРЦ "Любава" глядачам влаштовували вікторини, розіграш та запальні танці від "Golden Ladies". Поцілити у кошик та здобути довгоочікуваний сезонний абонемент пробували навіть найменші фанати. Також на місці події кожен охочий міг придбати абонемент та атрибутику клубу. Цьогоріч вона у помаранчево-чорних кольорах.

За словами директора клубу Володимира Гриценка, це традиційні кольори "Черкаських Мавп".

"Декілька років наші спонсори і партнери дарували нам форму стандартних кольорів. Ми не могли відмовитись від подарунку і в нас був чорно-білий колір. Але ми завжди хотіли повернутись до помаранчево-чорних, про це також дуже просили наші вболівальники. Тому запалювати на майданчику будемо саме так. Слово "повертаємось" заключається в тому, що для "Черкаських Мавп" минулий сезон був невдалим, але зараз ми сформували нову команду, маємо амбіції і повертаємось в гру", – сказав Володимир Гриценко.

Головний тренер "Мавп" Максим Міхельсон наголошує – цьогоріч клуб виходить боротись за чемпіонство. Стартують черкасці зі своїми вихованцями, чотирма досвідченими українцями і трьома легіонерами.

"Для початку ми хочемо побачити, який в загальному чемпіонат, тому що він оновився, як і всі команди. На папері він став значно сильнішим, тому що в Україну приїхали дорогі високоякісні гравці, – розповідає Міхельсон. – Після чемпіонського складу ми намагались максимально зберегти хлопців, але через травми внесли зміни. По перших матчах подивимось, наскільки наша молодь готова і чи взагалі вгадали зі складом. Потім, можливо, доведеться робити ротації, посилювати позиції".

Оновленим складом "Мавпи" встигли провести 8 матчів. Цього, на думку головного тренера, замало, аби повністю зігратись:

"Можливо, на старт сезону ми не повинні бути на 200% готові. Важливо, як ми будемо готові до плей-оф. Поки що у нас проблема одна (а для Федерації радість), що наші команди 3х3 успішно виступають у всіх чемпіонатах, де вони є, проходять наступні стадії. І наші хлопці – Сергеєв, Руслов, Ткаченко – беруть участь у збірних країни і отримують високі результати".

Велику надію тренер покладає на сильну гру Нікіти Руслова й Івана Ткаченка, яка вирішить питання підписання ще одного іноземця. Також у клубі лишають місце для Олександра Кобця та Володимира Конєва.

Свій перший матч "Черкаські Мавпи" зіграють вдома 4 жовтня. Для чотирьох клубів Суперліги сезон уже розпочався. Які настрої у черкаської команди перед стартом ігор – розповів лідер "Мавп" Олександр Кольченко.

"Ми як спортсмени-професіонали завжди ставимо собі задачу перемагати у кожній окремій грі, кожному окремому епізоді. В команді ми обговорюємо, в чому можемо стати сильнішими. На тренуваннях відпрацьовуємо ці моменти. Минулий сезон через ряд причин був провальним. У спорті без травм ніяк, але сподіваюсь, цього року склад буде максимально здоровим. Хлопці викладатимуться на повну, аби здобувати ті потрібні очки, щоб наприкінці сезону бути у якомога вигідніших позиціях", – каже Кольченко.

Наприкінці капітан команди висловив побажання, аби в травні, по закінченню сезону, пресконференція була присвячена чемпіонству, а гравці з кубка питимуть шампанське.

До слова, квитки на перший матч "Мавп" за цим посиланням. Сезонні абонементи тут!

Як повідомляв сайт vikka.ua, Олександр Кобець планує повернутись у склад "Черкаських Мавп".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x