додому Новини Полоненого під Луганськом черкащанина не довезли на обмін

Полоненого під Луганськом черкащанина не довезли на обмін

0

Добровольця батальйону спецпризначення "Айдар" Руслана Дивака з Шрамківки Драбівського району визволили з полону 21 лютого. Однак раніше з’явилася інформація, що він так і не доїхав додому.

У військкоматі пояснили, що інформацію про звільнення вони мають, а де він перебуває нині – ні.

"Хлопець не проходив службу в Збройних силах України. Він пішов добровольцем, тобто через систему військкомату не призивався", – сказав у коментарі vikka.ua в. о. заступника військового комісара Олександр Сокирко.

Сьогодні кореспондентам  vikka.ua вдалося поспілкуватися зі звільненим полоненим.

"Спочатку я був у госпіталів в Луганську в тому відділенні, яке взяло нас в полон. Потім, коли 26 грудня везли на обмін, ми так і не встигли. І я ще до 21 лютого сидів у полоні", – розповідає Руслан.

Після визволення їх привезли у Харків. Потім він поїхав у Сватово, де йому зробили операцію. І вже після цього військовий потрапив у Ірпінський госпіталь.

"Поранення отримав під час бойових дій. Зараз на вихідні приїхав у село додому. Потім ще повертатимусь в госпіталь для реабілітації", – розповів доброволець.

Деталей поки не говорить, адже ще не всіх визволили. Руслан переймається, що це може вплинути на обмін військовополонених.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version