НовиниБезпекаПолковник із Черкас, який воював в Афганістані і Чечні,...

Полковник із Черкас, який воював в Афганістані і Чечні, звернувся до росіян

-

- Advertisment -

Заслужений військовий льотчик росії, полковник авіації Геннадій Штерн, який проживає у Черкасах, закликав російських військових льотчиків негайно припинити знищення мирних українських міст і сіл. Про це командування Повітряних сил Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

“В цей особливий час звертаюся до льотчиків фронтової авіації впс росії! Я виріс на Черкаській землі, звідси пішов в авіацію. Боляче дивитись на засипану бомбами та ракетами прекрасну українську землю, яку в квітні цього року потрібно орати та засівати, а не гробити. Ми з вами літали в спільному небі, на одних літаках, з одних і тих самих аеродромів, ми товаришували, я виховав двох командувачів у Повітряних силах “, – заявив Штерн.

Полковник наголосив, що українська інфраструктура, військовослужбовці, красиві міста, люди не мають бути на прицілах російських літаків.

“Припиняйте бомбардування й обстріли української території з повітря. Чекаю вашого рішення на моє звернення. Час не чекає. Впевнений у небайдужій підтримці всіх ветеранів авіації”, – закликав він.

За даними ПС ЗСУ, Штерн більш як 30 років життя віддав військовій авіації. В 1970 році закінчив Єйське вище військове авіаційне училище, у 1982-му – Ленінградську академію авіації. До 1999 року полковник проходив службу в авіаційних частинах, з’єднаннях та об’єднаннях військово-повітряних сил СРСР, потім у росії на посадах льотчика-інструктора, командира ланки, заступника командира та командира ескадрильї, замкомандира полку, заступника начальника льотно-методичного відділу училища, начальника льотно-методичної групи впс північно-кавказького військового округу, старшого льотчика-інспектора бойової підготовки та старшого інспектора-льотчика з безпеки польотів 4-ї повітряної армії. Воївав в Афганістані та брав участь у Першійц чеченській війні.

Штерн освоїв більш як 30 типів і модифікацій літаків. Загальний наліт становить 4598 годин. Учасник бойових дій, інвалід війни ІІ групи.

Після відставки живе та працює у Черкасах.

Читайте також

Черкаські судді віддали половину своєї зарплатні ЗСУ

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x