НовиниПолітикаДепутатка із Черкащини Ірина Геращенко посварилася із Сергієм Притулою

Депутатка із Черкащини Ірина Геращенко посварилася із Сергієм Притулою

-

- Advertisment -

Співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко звинуватила нардепа Сергія Притулу в роботі на Банкову, натомість останній їдко відповів їй у соцмережах. Свій коментар нардепка опублікувала на сторінці у Facebook. Про це повідомляє Главком.

«Чи відповідає дійсності інформація, що ви (Олександра Устінова, – ред.) і пан Сергій Притула там часті гості, разом з певною частиною поки що фракції «Голос»? І, вибачте, останнє питання: ви ще в опозиції чи вже в коаліції зі слугами, разом з олігархічними «Довірою» і Майбахом?», – написала Геращенко.

Відповідь Притули не забарилася. «Якщо ви знайдете хоч якесь підтвердження моєї присутності на Банковій у 2021 році, окрім мітингів та акцій протесту, подарую вам пляшку грузинського коньяку! Ну, бо вірменський вам, імовірно, і так постачають! Будуть ще питання – ставте, не встидайтесь!», – написав Притула.

kp.ua

У відповідь соратниця Порошенко зробила політику зауваження щодо правил політичної культури і неприпустимості хамства. І їхня дискусія тривала й далі, політики продовжили з’ясовувати стосунки.

Нагадаємо, 7 червня телеведучий та політик Сергій Притула оголосив про вихід з партії «Голос» через «дії нового керівництва» політсили. Згодом Притула заявив про створення власної партії.

Як раніше повідомлялося, Ірина Геращенко заявила, що партія «Європейська солідарність» подає до НАБУ, Держбюро розслідувань та Офісу генпрокурора заяву про злочин, вчинений у Верховній Раді 23 вересня 2021 року посадовими особами парламенту під час голосування за так званий антиолігархічний закон Зеленського.

Як повідомляла vikka.ua, на Черкащині перед виборами зривають зустрічі і реєструють двійників кандидатів. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x