додому Новини Черкаси «Політика почала лізти у господарські речі»: із черкаської «Дирекції парків» йдуть керівники

«Політика почала лізти у господарські речі»: із черкаської «Дирекції парків» йдуть керівники

0
Андрій Куча та Олександр Радуцький проводять екскурсію для колег з іншого міста

Очільник КП «Дирекція парків» Андрій Куча пішов із посади, заяву на звільнення написав і його заступник Олександр Радуцький.

Причина – шантаж керівництва комунального підприємства з боку міської влади. Про це Радуцький розповів у коментарі сайту vikka.ua.

Андрій Куча та Олександр Радуцький проводять екскурсію для колег з іншого міста

«Куча вже пішов, я іду з 1 червня, бо починається фестиваль WoodFest, який я маю завершити», – сказав Олександр Романович та пояснив причину свого рішення: «Мене на роботу взяв Андрій Куча, а не Бондаренко, з ним я навіть цього не погоджував. Згодом я побачив, що замість конструктиву, який ми несли у своїй роботі, почався шантаж керівника підприємства. Йому за цей час вручили дві догани, постійно казали звільнити Радуцького. Відбувались незрозумілі речі. Чому політика почала лізти у господарські речі? Коли Куча пішов, я зрозумів, що роботи далі не буде, не хочу підставляти й інших працівників підприємства».

У найближчих планах Олександра Радуцького – провести фестиваль, відкрити сезон і передати підприємство новому керівництву «Дирекції парків».

У коментарі кореспондентам він розповів, чим займатиметься після звільнення:

«Я є депутатом облради і буду далі продовжувати працювати як депутат. Більше уваги приділятиму місту Черкаси, його корупціонерам. У мене буде більше часу для опозиції до Анатолія Бондаренка і його підлеглих, яких він може звільнити, – зокрема, таких корупціонерів як Артур Савін».

Нагадаємо, Олександр Радуцький очолював «Дирекцію парків» з 2007 по 2014 рік. За цей період його заступником 4 роки був Володимир Стойко. Потім, коли він став директором КП, Радуцький як секретар міськради та куратор підприємства запропонував йому в заступники Андрія Кучу, який теж із часом став керівником. Тому, за словами Радуцького, із підприємства «іде ціла епоха».

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасців запрошують на відкриття паркового сезону.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version