НовиниЧеркаси«Політика почала лізти у господарські речі»: із черкаської «Дирекції...

«Політика почала лізти у господарські речі»: із черкаської «Дирекції парків» йдуть керівники

-

- Advertisment -

Очільник КП «Дирекція парків» Андрій Куча пішов із посади, заяву на звільнення написав і його заступник Олександр Радуцький.

Причина – шантаж керівництва комунального підприємства з боку міської влади. Про це Радуцький розповів у коментарі сайту vikka.ua.

Андрій Куча та Олександр Радуцький проводять екскурсію для колег з іншого міста

«Куча вже пішов, я іду з 1 червня, бо починається фестиваль WoodFest, який я маю завершити», – сказав Олександр Романович та пояснив причину свого рішення: «Мене на роботу взяв Андрій Куча, а не Бондаренко, з ним я навіть цього не погоджував. Згодом я побачив, що замість конструктиву, який ми несли у своїй роботі, почався шантаж керівника підприємства. Йому за цей час вручили дві догани, постійно казали звільнити Радуцького. Відбувались незрозумілі речі. Чому політика почала лізти у господарські речі? Коли Куча пішов, я зрозумів, що роботи далі не буде, не хочу підставляти й інших працівників підприємства».

У найближчих планах Олександра Радуцького – провести фестиваль, відкрити сезон і передати підприємство новому керівництву «Дирекції парків».

У коментарі кореспондентам він розповів, чим займатиметься після звільнення:

«Я є депутатом облради і буду далі продовжувати працювати як депутат. Більше уваги приділятиму місту Черкаси, його корупціонерам. У мене буде більше часу для опозиції до Анатолія Бондаренка і його підлеглих, яких він може звільнити, – зокрема, таких корупціонерів як Артур Савін».

Нагадаємо, Олександр Радуцький очолював «Дирекцію парків» з 2007 по 2014 рік. За цей період його заступником 4 роки був Володимир Стойко. Потім, коли він став директором КП, Радуцький як секретар міськради та куратор підприємства запропонував йому в заступники Андрія Кучу, який теж із часом став керівником. Тому, за словами Радуцького, із підприємства «іде ціла епоха».

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасців запрошують на відкриття паркового сезону.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x