додому Новини Безпека Політик із Черкащини потрапив до реєстру держзрадників

Політик із Черкащини потрапив до реєстру держзрадників

0

Рух ЧЕСНО створив реєстр держрадників. Це зроблено для того, щоб вони не уникли покарання у майбутньому, інформує сайт «OBOZREVATEL».

 

Серед державних зрадників є політик із Черкащини. Це Володимир Олійник – у минулому міський голова Черкас та депутат Верховної Ради від Партії Регіонів.

Його звинувачують в «участі у контрольованій російським урядом діяльності щодо впливу з метою дестабілізації України».

У 2014 році втік до Росії, де разом із Миколою Азаровим сформував «Комітет порятунку України». Він мав би стати “урядом у вигнанні”. Як повідомляли ЗМІ, Олійник мав би бути представлений як альтернативний кандидат у президенти. Цього ж року МЗС анулювало дипломатичний паспорт Олійника, з огляду на те, що він його вчасно не повернув.

У 2022 році США внесла колишнього народного депутата від “Партії регіонів” Володимира Олійника у санкційний список за “участь у контрольованій російським урядом діяльності щодо впливу з метою дестабілізації України”. Олійника ідентифікували як союзнка держзрадника Віктора Медведчука.

Українців закликають також повідомляти про співпрацю зрадників із рашистськими військами.

Для цього можна заповнити форму за посиланням або написати на пошту info@chesno.org.

До Реєстру вже потрапили більше 100 осіб. Серед них політики – як загальнонаціонального рівня, так і місцеві депутати, мери; представники виконавчої влади; правоохоронці; журналісти та блогери.

Читайте також

Помер видатний черкащанин: автор 270 праць і власник 4 орденів

*******

Телекомпанія ВІККА перебуває на інформаційній передовій – разом з українським народом та армією 24/7. Підтримайте нас – допоможіть нашій команді добровільними внесками

Наші журналісти та редактори стрічки працюють зради вас. Ми не припинили мовлення. Телекомпанія виходить інформаційними блоками чотири рази на добу, ми налагодили систему ефірів, робимо сюжети і записуємо репортажі. Редактори сайту працюють щоденно. Ми робимо усе можливе, щоб повідомляти вам найважливіші новини, роблячи свій внесок у невідворотну перемогу України над агресором.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version