НовиниЧеркащинаПолітичний дайджест: до виборів залишилося 33 дні

Політичний дайджест: до виборів залишилося 33 дні

-

- Advertisment -

На Черкащині вже розпочалася політична кампанія. З цієї нагоди сайт vikka.ua розпочинає серію політичного дайджесту. Журналісти кожного дня коротко підсумовуватимуть події, які відбулися на арені 197 виборчого округу.

Кухарчук продовжує перебувати в СІЗО

Кандидат по 197 виборчому округу від «Національного корпусу» Дмитро Кухарчук продовжує перебувати в СІЗО. 27 вересня мав відбутися розгляд скарги в Апеляційному суді Києва щодо зміни запобіжного заходу. Захисники Кухарчука пропонували випустити його під особисте зобов’язання (нині він на 60 діб запроторений до СІЗО). На поруки погодилися його взяти два колишні депутати Верховної Ради, а по сумісництву кандидати по 197 виборчому округу – Владислав Голуб та Андрій Іллєнко. Проте Кухарчука до зали суду не привезли. А засідання перенесли на 5 жовтня.

Реальне та віртуальне спілкування

Андрій Іллєнко від ВО «Свободи» відвідав села Келеберда та Благодатне, де в цей день відбувалися Дні села.

Кандидат від «Європейської Солідарності» Роман Сущенко побував у Драматичному театрі на виставі «100 тисяч», а також поспілкувався із жителями мікрорайону Дахнівка.

Кандидатка від партії «Нові обличчя» Наталія Степушенко (живе в Ірпені) випустила ролик, де зазначила, що «Шевченко за Степушенко». Це викликало негативну реакцію черкаських політичних оглядачів. «А за кого тоді Франко і Котляревський?» – запитали користувачі Фейсбук.

 

«Чорні» технології

Невідомі розмістили на білбордах кандидата в депутати Владислава Голуба образливі написи. Вандали занівечили кілька рекламних площин в Черкасах та Каневі. За фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження. Слідчі проводять розшукові дії.

facebook.com/chercashany

У селі Софіївка невідомі розклеїли оголошення, що 27 вересня в місцевому ФАПі безкоштовно прийматимуть лікарі. Акція, мовляв, ініційована Партією Віталія Войцехівського. Поки що офіційної реакції на «лікарську чорнуху» від штабу мера Золотоноші Войцехівського не було.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція Черкащини взялася за двійника Войцехівського

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x