додому Новини Черкаси Поліція повідомила подробиці карколомної ДТП у центрі Черкас (ФОТО)

Поліція повідомила подробиці карколомної ДТП у центрі Черкас (ФОТО)

0

У вчорашній ДТП в центрі міста Черкаси травмувалися двоє людей, слідчі відкрили кримінальне провадження. Повідомляє Поліція Черкащини.

YouTube video player

Нагадаємо, про те що сталося, оперативно повідомляв кореспондент ВІККА з місця події

Вчора на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Небесної Сотні зіткнулися тролейбус та пожежна машина. Травмувалася 61-річна жінка та одна неповнолітня. Пошкоджено пʼять автомобілів.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій пожежного автомобіля MAN, рухаючись з увімкненими проблисковими маячками та спецсигналами, перетинаючи перехрестя на червоний сигнал світлофора, допустив зіткнення з тролейбусом. Від удару некерований пасажирський транспортний засіб виїхав на тротуар, де пошкодив пʼять припаркованих авто.

У результаті автопригоди постраждала 61-річна пасажирка тролейбуса. Її з травмами госпіталізували до лікарні. Також легких травм зазнала одна неповнолітня дівчина, яка перебуває в дитячій лікарні на дообстеженні медиками.

Окрім того, лікарі оглянули ще чотирьох пасажирів, серед яких троє неповнолітніх, та чотирьох працівників ДСНС, вони від госпіталізації відмовилися.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Черкаській області задокументували ДТП та проводять досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

На місці події працювали патрульні поліцейські, які забезпечували перекриття та регулювання дорожнього руху. Працівники ДСНС ліквідували наслідки аварії.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version