НовиниБезпекаУ жителя Сміли вилучили арсенал зброї та боєприпаси

У жителя Сміли вилучили арсенал зброї та боєприпаси

-

- Advertisment -

У Смілі поліціянти виявили у чоловіка арсенал зброї та боєприпаси, що він зберігав за місцем проживання. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

У межах відкритого кримінального провадження оперативники Головного управління Нацполіції разом із поліціянтами Черкаського районного управління поліції провели санкціонований обшук в оселі 50-річного смілянина.

Під час обшуку правоохоронці виявили й вилучили пістолет, малокаліберну рушницю, 4 гранати РГД 3 та гранату Ф-1, 4 запали до гранати, 6 магазинів із патронами 9 мм до пістолета, 4 патрони 9 мм, 172 патрони 9 мм, 4 патрони від СВД, 55 патронів від малокаліберної рушниці, 13 патронів із гумовим осередком, три пневматичні пістолети, кастет та наркотичну речовину — ймовірно, канабіс.

Речові докази направили на експертизу. Чоловіка затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушнику оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Вирішують питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. Слідство триває.

Читайте також: У Черкасах нетверезий чоловік убив товариша ножем.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x