НовиниЧеркащинаПоліція знайшла автівку, яка спричинила на Смілянщині смертельну ДТП...

Поліція знайшла автівку, яка спричинила на Смілянщині смертельну ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Працівники поліції встановили місцезнаходження автівки, яка стала винуватицею ДТП із смертельним наслідком у Смілянському районі. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Нагадаємо, аварія сталася вранці 7 лютого на трасі Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань у с. Ротмистрівка напроти місцевої заправки. Свідки розповідають, що "Тойота" на іноземних номерах зіткнулася із автомобілем "ВАЗ" і зникла з місця пригоди. У постраждалій машині одна людина загинула, інша – отримала тілесні ушкодження.

На Черкащині негайно ввели план "Перехват". Правоохоронці відпрацювали території Смілянського та сусідніх районів, перевірили відео з камер спостереження та встановили машину, яка може бути причетна до вчинення кримінального правопорушення. За декілька годин поліцейські відшукали автівку в лісосмузі Смілянського району. Як з’ясувалося, вона була викрадена в сусідній області.

Наразі у поліції продовжують заходи по встановленню місцезнаходження особи, яка керувала даним транспортним засобом. Їй загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські звертаються до громадян із проханням, якщо 7 лютого 2018 року, в 09:15 хтось проїжджав автодорогою "Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань", поблизу села Ротмистрівка Черкаської області і став свідком даної дорожньо-транспортної пригоди, просять повідомити до найближчого підрозділу поліції, або за телефоном 102. Конфіденційність гарантована.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах водій на великій швидкості спричинив ДТП та влетів у дерево.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x