НовиниЧеркащинаПоліція затримала неповнолітнього, який "замінував" у Черкасах річпорт і...

Поліція затримала неповнолітнього, який "замінував" у Черкасах річпорт і ОДА

-

- Advertisment -

У Черкасах 17-річний місцевий житель двічі протягом дня надавав неправдиві повідомлення про замінування. Під час обстеження зазначених об’єктів вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Місцезнаходження зловмисника встановлено, його затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено повідомлення про підозру, інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

22 червня до поліції міста Черкаси надійшов телефонний дзвінок з повідомленням про замінування. Телефонуючий зазначив, що заміновано річковий порт в місті Черкаси і невдовзі станеться вибух. На місце події негайно було скеровано поліцію, рятувальників та медиків. Місце події огородили, а персонал і відвідувачів евакуювали. Вибухотехніки та кінологи провели обстеження об’єкту, вибухонебезпечних предметів не виявили.

Не встигли правоохоронці завершити обстеження річкового порту, як до поліції надійшло ще одне повідомлення про замінування. Цього раз телефонуючий повідомив, що заміновано будівлю Черкаської обласної державної адміністрації. Всі екстрені служби були перенаправленні за новою адресою мінування. Працівників та відвідувачів установи евакуйовано. В результаті обстеження будівлі ОДА вибухонебезпечних предметів також виявлено не було.

В межах проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що повідомлення про замінування було здійснено однією і тією ж особою. Якою виявися 17-річний місцевий мешканець. Зловмисника затримали в одному з районів міста Черкаси.

За невдалу розвагу, а по суті неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності, молодику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Хлопця затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 259 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах замінували річковий вокзал.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський театр по-новому представив глядачеві “Макбет” (ВІДЕО) 

Приміряють образи, повторюють текст та перевіряють декорації. У Черкаському драматичному театрі актори готуються до чергової вистави "Макбет" Шекспіра. Ця постанова...

У Черкасах просять відремонтувати провулок, де колись був посад перед замком

У Черкасах просять засипати ями в одному із найстаріших провулків міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради. «Прохання...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x