НовиниПоліція викрила у центрі Черкас онлайн-порностудію (ФОТО)

Поліція викрила у центрі Черкас онлайн-порностудію (ФОТО)

-

- Advertisment -

Дві черкащанки віком 25 і 27 років організували онлайн-порностудію у двокімнатній квартирі однієї з багатоповерхівок в центрі міста. Там дівчата виготовляли та транслювали в режимі онлайн порнографічну продукцію, повідомляє сектор комунікації ГУНП в Черкаській області. Їх незаконну діяльність викрили та припинили працівники працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.  
 
До працівників кримінальної поліції надійшла інформація про діяльність в місті нелегальної веб-студії, яка через мережу Інтернет транслювали продукцію порнографічного змісту, працівники якої її і виготовляли.
 
 
В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми в Черкаській області встановили місце знаходження студії та провели за вказаною адресою обшук. Під час обшуку правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, кошти в розмірі близько 40000 гривень та банківські картки іноземних банків.
 
Під час проведення оперативних слідчих дій поліцейські встановили, що нелегальний бізнес організували дві непрацюючі черкащанки. Вони  винайняли двокімнатну квартиру в одній із багатоповерхівок та облаштували кімнати комп'ютерною технікою, за допомогою якої здійснювали розповсюдження порнографічної продукції в Інтернет-мережі, шляхом трансляцій через спеціалізовані Інтернет-ресурси. Діяльність студії забезпечували понад 30 веб-моделей та адміністратор. Всі робітники закладу  – дівчата віком від 16 до 25 років.
 
 
За даним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 3 частиною 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Такі дії, згідно із санкцією статті, караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції, матеріальних носіїв комп’ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування.
 
Організаторів та адміністраторіа, які організували роботу нелегальної веб-студії  затримано в порядку статті 208 КПК України та на даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах затримали одного з грабіжників, який вчинив напад на ювелірний магазин у Львові.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x