додому Новини Кримінал Поліція відкрила справу проти Бондаренка за «побої і мордування»

Поліція відкрила справу проти Бондаренка за «побої і мордування»

1

Поліція відкрила кримінальне провадження проти мера Черкас Анатолія Бондаренка та його оточення за фактом нападу на вагітну жінку, волонтерку газети «Черкаська варта».

Про це йдеться в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Справу відкрили за ч.1ст.125 ККУ (Побої і мордування).

Довідково: Умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, інцидент трапився 20 жовтня у середмісті Черкас. Вагітна черкащанка звинуватила міського голову Черкас у погрозах та приниженні за те, що та разом із двома юними знайомими розповсюджувала інформаційні матеріали. Сам Анатолій Бондаренко усі звинувачення заперечує, натомість наголошує на неправомірності використання неповнолітніх у передвиборчій агітації.

1 коментар

  1. Сейчас могут специально подставить мэра, спровоцировать, надо тщательно разбираться. У нас появился нормальный человек, так его обязательно надо облить грязью. Бондаренко много сделал для Черасс и это очевидно!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version