додому Новини Черкащина Поліція відкрила кримінальне провадження щодо "тарифної" ситуації в Черкасах

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо "тарифної" ситуації в Черкасах

0

7 серпня поліція відкрила кримінальне провадження щодо нових тарифів на обслуговування багатоквартирних будинків у Черкасах. Справу розслідують за ст. 190 ч. 1 (шахрайство). Про це свідчать дані з витягу з ЄРДР.

Йдеться про тарифи фірми Андрія Бортника, який наприкінці травня почав надавати управлінські послуги жителям Черкас. Тоді містяни отримали перші платіжки і не приховували свого обурення, адже подекуди тарифи виросли в 2,5 рази.

Нещодавно черкаський депутат Олександр Радуцький оприлюднив порівняльну таблицю діючого тарифу фірми Андрія Бортника та пропозиції КП "Теплокомуненерго", які були відхилені владою на користь приватника.

"Ми розпочали системну роботу щодо приведення у відповідність завищених тарифів, які влада нав’язала жителям міста. На ці шахрайські дії правоохоронні органи звернули увагу і відкрили кримінальне провадження, – коментує Радуцький. – Щовечора у черкаських дворах збираються обурені люди, яким нав’язали ці тарифи, адже ніхто навіть угоди не підписував. Я абсолютно впевнений, що правоохоронна система стане на захист нашого міста".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Радуцький закликає жителів Черкас не платити за послуги управлінця.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version