НовиниЧеркащинаПоліція в Черкасах розслідує знищення білборду одного з кандидатів...

Поліція в Черкасах розслідує знищення білборду одного з кандидатів на пост Президента

-

- Advertisment -

Черкаська поліція розслідує знищення білборду одного з кандидатів на пост Президента опозиційної сили. Білборд був розташований по вулиці Дахнівська, 73. Невідомі особи спиляли рекламну конструкцію в обласному центрі вночі 8 лютого. Відповідна інформація розміщена в Єдиному реєстрі судових рішень, передає прес-служба Громадянської мережі ОПОРА.

Національна поліція розпочала досудове слідство 8 лютого, того ж дня відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження майна).

12 і 14 лютого суд надав дозвіл на призначення судово-трасологічних експертиз. Вони мають встановити, чи можливо ідентифікації слід знаряддя зламу та чи придатний для ідентифікації слід взуття на місці злочину.

28 лютого Соснівський райсуд Черкас задовольнив клопотання слідчого і своїми ухвалами надав доступ на отримання інформації про з’єднання абонентських номерів, що перебували в районі вчинення злочину. На думку правоохоронців, невідомі особи, які пошкодили білборди, могли використовувати мобільний зв'язок.

Інформації щодо кримінальних проваджень по інших пошкоджених об’єктах із політичною рекламою в Єдиному реєстрі судових рішень не вдалося виявити.

Зазначимо, протягом лютого у Черкасах невідомі знищили щонайменше п’ять об’єктів зовнішньої реклами із зображеннями кандидатів на пост Президента. 20 лютого голова обласного осередку "Нацкорпусу" Дмитро Кухарчук у "Фейсбуці" оприлюднив відео, на якому зафіксовано, як невідомі вночі зрізають білборди.

На сесії Черкаської міської ради 14 лютого депутат Роман Шевченко повідомив про зрізаний білборд та звернувся до прокуратури й поліції із закликом відреагувати на порушення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція Черкащини зареєструвала 118 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x