НовиниКриміналПоліція піймала організатора групи, яка викрала з підприємства біля...

Поліція піймала організатора групи, яка викрала з підприємства біля Умані гербіциди на понад мільйон гривень

-

- Advertisment -

На Черкащині правоохоронці затримали організатора злочинної групи, члени якої пограбували підприємство на Уманщині та побили охоронців.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Інцидент трапився у квітні 2021 року. Близько четвертої години ранку на сільгосптовариство у селі Ягубець вдерлися четверо зловмисників у балаклавах. Вони побили трьох охоронців, зв’язали потерпілих, а на голови понадягали наволочки від подушок.

Опісля цього злодії проникли до складу із гербіцидами та викрили звідти хімпрепарати на суму близько 1 526 933 гривень. Після скоєного четвірка черкасців зникла у невідомому напрямку на автомобілі «Renault Trafic». Увесь злочин зафіксували камери відеонагляду, що були розташовані на території.

Протягом трьох місяців правоохоронці проводили розслідування та встановлювали всі деталі. У липні їм вдалося затримати за розбій, поєднаний з проникненням у приміщення. Вже повідомили про підозру усім учасникам групи. За скоєне їм загрожує від 7 до 12 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Затриманими виявилися жителі Черкас та Черкаського району. У їхніх будинках провели обшуки, вилучили мобільні телефони, балаклави, зброю, одяг, який вони використовували під час злочинів. Також поліція вилучила гроші та каністри із гербіцидами для захисту рослин.

Наразі слідство триває. Поліція перевіряє причетність зловмисників до аналогічних злочинів у Вінницькій, Київській, Кіровоградській та Черкаській областях. Там загальна сума викраденого майна складає близько п’яти мільйонів гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 7 років тюрми присудили грабіжникові з Черкас.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x