НовиниЧеркащинаПоліція Черкащини відзначила триріччя роботи (ФОТО)

Поліція Черкащини відзначила триріччя роботи (ФОТО)

-

- Advertisment -

Три роки напруженої щоденної роботи відзначають працівники Національної поліції області. 5 липня їх вітали з професійним святом у Черкасах. Долучилися до привітань обласні та міські владці. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

З цієї нагоди нацполіцейським області вручили цінні відзнаки та подарунки. Також, до третьої річниці роботи поліції України наказом Президента України від 4 липня 2018 року начальнику Головного управління Національної поліції у Черкаській області Валерію Лютому присвоєно чергове спеціальне звання вищого складу поліції – генерал поліції 3-го рангу.

Долучився до вітань поліцейських заступник очільника області Сергій Овчаренко. Він вручив поліцейським грамоти ОДА та обласної ради.

"За ці три роки ми з вами разом подолали чимало викликів, – каже посадовець. – І можемо сказати, що на Черкащині діє правоохоронний орган європейського зразка. Кожного дня наші поліцейські ризикують життям заради нашого спокою. І більша частина їхньої роботи проходить непомітно для нас, обивателів. Певен, що і в подальшому Національна поліція стоятиме на варті нашої безпеки".

Нині в лавах Нацполіції області несуть службу понад 2,6 тисяч працівників. Та, як відзначають в ГУ Нацполіції області, зберігається недоукомплектованість штату. Тут проводитимуть відповідні конкурси з набору.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Лютому присвоїли звання генерала.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x