НовиниКриміналПоліція Черкащини розкрила резонансне вбивство тальнівського валютника

Поліція Черкащини розкрила резонансне вбивство тальнівського валютника

-

- Advertisment -

Вбивство тальнівського валютника, якого розшукували як безвісти зниклого, розкрили. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Слідчі встановили, що зловмисник ударив його кілька разів молотком по голові, а потім тіло поклав до багажника авта та вивіз до покинутого будинку на узбіччі дороги.

Нагадаємо, 17 червня житель Тального поїхав у справах до свого знайомого і зник. Три дні його шукали правоохоронці. Автівку випадково знайшов місцевий житель, який і повідомив правоохоронцям про знахідку. Ті у багажнику ВАЗ-2107 виявили мертвого власника. При чоловіку була значна сума готівкою: 1 200 доларів США та 1 673 гривень.

фото: Сергій Радченко

Поліцейські вилучили та перевірили відео з камер спостереження розташованих в районі скоєння кримінального правопорушення. З’ясували, що востаннє чоловік заїжджав до свого знайомого на автомийку, після цього він перестав відповідати на дзвінки рідних.

За майже три доби безперервної роботи правоохоронці вийшли на слід ймовірного зловмисника. Ним виявився 60-річний місцевий житель. Він і не заперечував свою причетність й зізнався поліцейським, що заборгував убитому гроші, 10 000 гривень, які той вимагав негайно повернути, або нарахує великі проценти. Погрози та конфлікт призвели до того, що чоловік схопив молоток і завдав потерпілому кілька ударів по голові від яких, останній помер.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство», а порушнику закону вже повідомили про підозру. Наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, проте з правом внесення застави у 340 500 гривень. Триває слідство.

Сайт vikka.ua повідомляв, у Тальному знайшли мертвим зниклого валютника.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x