НовиниЧеркащинаПоліція Черкащини проводить конкурс для талановитих дітей та креативної...

Поліція Черкащини проводить конкурс для талановитих дітей та креативної молоді

-

- Advertisment -

З нагоди відзначення 5-ї річниці створення Національної поліції України юним черкащанам підготували для цікавий та креативний конкурс "Поліцейський очима молодого покоління".

На переможців чекають подарунки, окремі щасливчики навіть матимуть змогу проїхатися разом з поліцейськими на службовому авто вулицями Черкас. Про конкурс у Facebook повідомила пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Умови конкурсу:

– надішли свою авторську творчу роботу відповідно до номінації (шукай нижче) з усіма контактними даними (П.І.Б., дата народження, номер телефону) в електронному вигляді на електронну пошту – sovpap_che@ukr.net або у месенджер WhatsApp на номер телефону: 067-554-66-93, з приміткою "Творча робота на конкурс" до 22 червня 2020 року включно;

– лайкни цей пост;

– пошир його на свою сторінку (репост має бути публічним).

Усі охочі можуть взяти участь у конкурсі мають змогу реалізувати свої здібності та продемонструвати таланти у наступних категоріях:

"Відчуй себе письменником" – для творчих робіт написаних прозою, на поліцейську тематику.

"Діти Кобзаря" – для юних поетів, де вони зможуть проявити свій поетичний талант, описавши у віршовій формі професію поліцейського.

"Думки вголос" – для роздумів на тему "Булінг серед нас", у якому спробувати знайти вирішення даної проблеми та висловити свою думку.

"Ти як Квентін Тарантіно" – пропонуємо проявити свій креатив – це може бути соціальна реклама, репортаж, влог, музичний кліп на задану тематику (ніяких обмежень щодо формату та стилю, тривалість відео 1.30 – 2.30 хв.).

Для найменших наших учасників поліцейські пропонують відчути себе майстрами-художниками та представити малюнки на тему "Поліцейський – супергерой!"

Серед учасників (тільки тих, хто без винятку виконав УСІ умови конкурсу) діючим складом конкурсної комісії буде обрано переможців шляхом оцінювання та виведення середнього арифметичного оцінок, виставлених кожним членом конкурсної комісії в межах від 1 до 10 балів.

При оцінюванні творчих робіт конкурсна комісія враховуватиме: креативність та творчий підхід; унікальність роботи; грамотність та культуру мовлення під час її виконання; всебічне розкриття обраної тематики.

Конкурс триває з 25.05.2020 по 22.06.2020.

Визначення переможців конкурсною комісією відбудеться в період із 23.06.2020 по 30.06.2020 року.

Відзначення переможців конкурсу відбудеться під час святкування Дня Національної поліції України у м. Черкаси.

За детальною інформацією по проведенню конкурсу "Поліцейський очима молодого покоління" звертатися за тел.067-559-85-26, 067-554-66-93.

Результати проведення конкурсу та кращі роботи будуть опубліковані на веб-сайті та сторінках "Фейсбук" та "Інстаграм" Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині стартував конкурс спортивної карантинної фотографії.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x