додому Новини Кримінал Поліцейські затримали черкащанина, який відібрав телефон у перехожого

Поліцейські затримали черкащанина, який відібрав телефон у перехожого

0
відібрав телефон

Зловмисник погрожував перехожому фізичною силою й відібрав телефон у Черкасах 3 грудня. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

На вулиці Чигиринській близько 22:00 години вечора до перехожого підійшов незнайомець та почав погрожувати фізичною силою, вимагаючи у нього мобільний телефон. Потерпілий каже, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння й поводився неадекватно.

Зловмисник відібрав телефон у 41-річного черкащанина. Після цього чоловік втік у напрямку бульвару Шевченка.

Потерпілий відразу повідомив про злочин та прикмети зловмисника. Інформацію негайно передали нарядам поліції у місті Черкаси.

Під час обстеження вулиць патрульні поліцейські Управління патрульної поліції виявили й затримали схожу за орієнтуванням особу.  На місце події прибула слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції, яка встановила, що до злочину причетний 40-річний місцевий житель.

відібрав телефон

Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушник у скоєному зізнався.

Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, що передбачено частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Як повідомляла vikka.ua, на Золотоніщині затримали чоловіка, який вдерся в оселю пенсіонерки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version