НовиниЧеркащинаПоліцейські встановили особу ймовірного вбивці черкаського журналіста

Поліцейські встановили особу ймовірного вбивці черкаського журналіста

-

- Advertisment -

Правоохоронці встановила особу ймовірного вбивці черкаського журналіста Вадима Комарова. Про це йдеться в ухвалі Придніпровського райсуду Черкас від 10 липня, пише сайт "18000" .

Згідно з текстом ухвали, поліція встановила особу, що з великою долею вірогідності може бути причетною до вбивства Комарова. Під час проведення обшуку за місцем проживання цієї особи було вилучено молоток та сокиру, які можуть бути знаряддям вчинення злочину.

Наразі суд задовольнив клопотання слідчих і призначив молекулярно-генетичну експертизу. Експерт повинен з’ясувати, чи є на поверхні вилучених предметів кров або клітини з ядрами і чи можливо встановити їх генетичні ознаки. Також буде встановлено, чи збігаються їх генетичні ознаки з ознаками потерпілого Комарова.

Водночас видання "Прочерк" інформує, що в поліції не підтверджують інформацію про встановлення ймовірного вбивці Комарова.

"Я не готовий говорити про слідчі дії, які проводить слідчий. Він має право як поширювати цю інформацію, так і не розголошувати її. Але можу стверджувати: особу, яка підозрювалася б у вбивстві журналіста, на сьогоднішній день не встановлено, нікого не затримано і підозру не оголошено", – сказав речник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Дмитро Грищенко.

Нагадаємо, жорстокий напад на Комарова стався 4 травня близько 9 години ранку просто у центрі міста. Тоді журналіст отримав кілька ударів по голові важким предметом і відкрито черепно-мозкову травму. Чоловік переніс дві важкі операції, однак зі стану коми, протяжністю у 46 днів, так і не вийшов. У ніч з 19 на 20 червня Вадима Комарова не стало.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах розшукують зловмисника, який викрав позашляховик.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі попрощаються з полеглим лейтенантом

У місті Сміла відбудеться прощання з полеглим захисником, Ярославом Гатенюком, завтра, 30 березня. Про це повідомили в пресслужбі Смілянської...

У Золотоноші затримали наркоторговців, які розкладали “закладки”

У місті Золотоноша двоє мешканців Канева розкладали "закладки" з наркотиками. Про це повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області. Підозрюваних, чоловіка...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x