додому Новини Поліцейські охорони Черкащини стали призерами змагань із пляжного волейболу (ФОТО)

Поліцейські охорони Черкащини стали призерами змагань із пляжного волейболу (ФОТО)

0

Нещодавно під егідою Черкаської обласної організації ФСТ "Динамо" України згідно з календарним планом фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів на 2016 рік в м. Черкаси на майданчику міського пляжу "Живчик" проведено Кубок Черкаської обласної організації з пляжного волейболу, повідомляє прес-служба Управління поліції охорони в Черкаській області.

Команда управління поліції охорони в Черкаській області гідно виступила на волейбольному полі і виборола почесне ІІ місце, поступившись в напруженій боротьбі лише традиційно сильній команді Інституту пожежної безпеки.

У змаганнях взяли участь 9 команд силових відомств міста. "Охоронцям" протистояли команди Головного управління Національної поліції, патрульної поліції, Головного управління ДСНС та Інституту пожежної безпеки, пенітенціарної служби, СБУ та прокуратури.

– Основним стимулом до перемоги було бажання довести, що працівники поліції охорони Черкащини гідно представляють новостворену поліцію не тільки сумлінно виконуючи свої службові обв’язки, а й фізичні кондиції поліцейських охорони перебувають на належному рівні, – поділився своїми враженнями від гри капітан команди УПО Черкаської області інспектор зі службової підготовки лейтенант поліції Сергій Городничий.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські шахісти здобули нагороди міжнародних змагань.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version